Nyomtatás

2017. december 13., szerda

Narancsos rudak csoki krémmel

Évekkel ezelőtt sütöttem először ezt a narancsos sütit, most újra elkészítettem. Nagyon finom! A narancsot mindenféle formában szeretem, legyen üdítő, étel, süti, likőr :) Az ét csokis krém és a roppanós csoki ami díszíti mennyei ízt ad neki.




Hozzávalók:

30 dkg vaj / margarin
15 dkg porcukor
4 tojás sárgája
3 db narancs reszelt héja
2 evőkanál narancslé
30 dkg liszt

A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Tepsiket sütőpappírral kibélelünk.
A vajat / margarint habosra keverjük a porcukorral és a tojások sárgájával. Hozzáadjuk a narancshéját és a 2 evőkanálnyi narancslét, valamint a lisztet. Habzsákba töltjük, rudakat nyomunk sütőpapírra és megsütjük. Ha kihűlt a következő krémmel megtöltjük:

Töltelék:

10 dkg olvasztott csokoládé
10 dkg margarin

Jól kikeverjük, ha már egy kicsit dermedt megtöltjük vele a rudakat.

Ízlés szerint olvasztott csokoládéba márthatjuk a végét.

Krém nélkül is nagyon finom! De tudjátok! Puding próbája az evés! :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...